Më njofto
xiaomi-mi-temperatur
-21%
H.O.T
Xiaomi Mi Temperature and Humidity Sensor

Xiaomi Mi Temperature and Humidity Sensor

Garantoni rezultate të sakta të ndjeshmërisë së temperaturës dhe lagështisë. Sensori Xiaomi përmban një saktësi matëse të temperaturës ± 0.3 °C dhe të lagështisë ± 0.3%

Zgjidh ngjyrën

Zgjidh kapacitetin

E disponueshme
στο ( muaj)

eshop.producttopsection.monthlyfee:

Porosit tani dhe kurseni  300 Lekë
1,100 Lekë
general.islegacy
Vazhdo
Xiaomi Mi Temperature and Humidity Sensor

Më shumë detaje

Detaje të produktit
Specifikime
market_icn_Vodafone_store

Brand
Xiaomi

market_icn_Screen_size

Temperature
humidity monitor

market_icn_Screen_size

Temperature
accuracy ±0.3°C

market_icn_Screen_size

Humidity
accuracy ±0.3%

Karakteristikat

Karakteristikat bazë

Tipi: Smart Home
Mbulimi: -
Viti i lancimit: 2018
Të lutem prit