Më njofto
xiaomi-mi-temperatur
-21%
Xiaomi Mi Temperature and Humidity Monitor 2

Xiaomi Mi Temperature and Humidity Monitor 2

Një sensor shumë i saktë dhe preciz që do të japë të dhëna për temperaturën dhe lagështinë. Mund të kontrolloni statusin e sensorit Xiaomi Mi Temperature and Humidity Monitor 2 si në pajisje ashtu edhe në aplikacionin celular. Ju mund të kontrolloni temperaturën dhe lagështinë aktuale në dhomën ku kaloni kohën tuaj. Me Xiaomi Mi Temperature and Humidity Monitor 2, mund të krijoni skenarë automatikë si ndezja e ventilatorit Xiaomi nëse temperatura tejkalon një vlerë të caktuar ose aktivizimi i lagështuesit nëse lagështia në shtëpinë tuaj është shumë e ulët.

Zgjidh ngjyrën

Zgjidh kapacitetin

στο ( muaj)

eshop.producttopsection.monthlyfee:

Porosit tani dhe kurseni  300 Lekë
1,100 Lekë
general.islegacy
Vazhdo
Xiaomi Mi Temperature and Humidity Monitor 2

Më shumë detaje

Detaje të produktit
Specifikime
market_icn_Vodafone_store

Brand
Xiaomi

Karakteristikat

Karakteristikat bazë

Tipi: Sensor
Mbulimi: -
Viti i lancimit: 2021
Të lutem prit