Më njofto
xiaomi-mi-smart-plug
-24%
Xiaomi Mi Smart Plug Zigbbe

Xiaomi Mi Smart Plug Zigbbe

Priza inteligjente për çdo shtëpi moderne. Kontrolloni pajisjet tuaja të zakonshme nga kudo. Ndizni/fikni nga larg, vendosni një kohëmatës, monitoroni statusin dhe konsumin e energjisë.

Zgjidh ngjyrën

Zgjidh kapacitetin

στο ( muaj)

eshop.producttopsection.monthlyfee:

Porosit tani dhe kurseni  700 Lekë
2,200 Lekë
2,900 Lekë
general.islegacy
Vazhdo
Xiaomi Mi Smart Plug Zigbbe

Më shumë detaje

Detaje të produktit
Specifikime
market_icn_Vodafone_store

Brand
Xiaomi

market_icn_Screen_size

Smart
plug

Karakteristikat

Karakteristikat bazë

Tipi: Smart Home
Mbulimi: -
Viti i lancimit: 2020
Please wait