Më njofto
xiaomi-mi-smart-anti
-28%
Xiaomi Mi Smart Antibacterial Humidifier

Xiaomi Mi Smart Antibacterial Humidifier

Për një ajër më pak të thatë në shtëpinë tuaj. Operon në mënyrë të qetë, me zhurmë deri në 38dB. Kontrolloni aparaturën nëpërmjet telekomandës dhe aplikacionit.

Zgjidh ngjyrën

Zgjidh kapacitetin

στο ( muaj)

eshop.producttopsection.monthlyfee:

Porosit tani dhe kurseni  1,990 Lekë
5,000 Lekë
general.islegacy
Vazhdo
Xiaomi Mi Smart Antibacterial Humidifier

Më shumë detaje

Detaje të produktit
Specifikime
market_icn_Vodafone_store

Brand
Xiaomi

market_icn_Screen_size

Antibacterial
humidifier

market_icn_Screen_size

3.5lwater
tank

battery

16 hours
operation

market_icn_Screen_size

App
management

Karakteristikat

Karakteristikat bazë

Tipi: Smart Home
Mbulimi: -
Viti i lancimit: 2020
Të lutem prit