Më njofto
xiaomi-mi-portable-a

Xiaomi Mi Portable Air Compressor 1S

Kompresor portabël me 5 modalitete të ndryshme në bazë të gomës që deshironi të fryni. Është i pajisur me bateri 2000mAh dhe mund të fryjë deri në 8 goma me një karikim të vetëm. Falë integrimit të një çipi të ri, pajisja gjithashtu mund të zbulojë ndryshimin e presionit në gomë me një saktësi prej 1 psi. Ndryshimin e presionit të ajrit gjatë fryrjes mund ta kontrolloni nga ekrani LED në trupin e kompresorit.

Zgjidh ngjyrën

Zgjidh kapacitetin

στο ( muaj)

eshop.producttopsection.monthlyfee:

7,600 Lekë
general.islegacy
Vazhdo
Xiaomi Mi Portable Air Compressor 1S

Më shumë detaje

Detaje të produktit
Specifikime
market_icn_Vodafone_store

Brand
Xiaomi

Karakteristikat

Karakteristikat bazë

Tipi: Compressor
Mbulimi: -
Viti i lancimit: 2021
Please wait