Më njofto
xiaomi-mi-light-dete
-36%
Xiaomi Mi Light Detection Sensor

Xiaomi Mi Light Detection Sensor

Mi Light Detection Sensor mundëson për shtëpine tuaj ndicimin perfekt. Ai detekton dritën e ambientit dhe regjiston të dhëna historike për ndicimin. Me anë të portës së tij, ai punon me pajisje të tjera për të krijuar skena te ndryshme, te cilat perdoren si kushte të automatizuara në varësi të ndryshimit të ndicimit të ambientit.

Zgjidh ngjyrën

Zgjidh kapacitetin

E disponueshme
στο ( muaj)

eshop.producttopsection.monthlyfee:

Porosit tani dhe kurseni  800 Lekë
1,400 Lekë
general.islegacy
Vazhdo
Xiaomi Mi Light Detection Sensor

Më shumë detaje

Detaje të produktit
Specifikime
market_icn_Vodafone_store

Brand
Xiaomi

market_icn_Screen_size

Light detector
sensor

market_icn_Screen_size

App
management

Karakteristikat

Karakteristikat bazë

Tipi: Lightning
Mbulimi: -
Viti i lancimit: 2019
Please wait