Më njofto
xiaomi-mi-dual-drive

Xiaomi Mi Dual Driver Earphones

Kufje me fishë Type C Xiaomi. Të pershtatshme për të gjithë modelet e telefonave të cilët kanë portë tipi C. Të pajisura me mikrofon për kryerjen e telefonatave. Audio me cilësi të lartë si në të degjuarit muzikës por dhe në të kryerit telefonata. Me anë te butonave mund të kontrollohet volumi, ndërrohet muzika si dhe të hapen telefonatat

Zgjidh ngjyrën

Zgjidh kapacitetin

στο ( muaj)

eshop.producttopsection.monthlyfee:

2,990 Lekë
general.islegacy
Vazhdo
Xiaomi Mi Dual Driver Earphones

Më shumë detaje

Detaje të produktit
Specifikime
market_icn_Vodafone_store

Brand
HiXiaomi

Karakteristikat

Karakteristikat bazë

Tipi: Audio
Mbulimi: -
Viti i lancimit: 2021
Të lutem prit