Më njofto
tag-and-track

Vodafone Tag and Track

Monitoroni pozicionimin dhe vendndodhjen e pajisjeve tuaja me vlerë. Merni sinjalizim në kohe reale për levizshmërinë

Zgjidh ngjyrën

Zgjidh kapacitetin

στο ( muaj)

eshop.producttopsection.monthlyfee:

6,500 Lekë
general.islegacy
Vazhdo
Vodafone Tag and Track

Më shumë detaje

Detaje të produktit
Specifikime
market_icn_Screen_size

Sensor
sensor

market_icn_Offer_badge

IoT
IoT

market_icn_Offer_badge

Location
Monitor

tag-and-track

Karakteristikat

Karakteristikat bazë

Tipi: Business
Mbulimi: -
Viti i lancimit: 2021
Please wait