Më njofto
ps5-grand-theft-auto
-28%
PS5 Grand Theft Auto V GTA

PS5 Grand Theft Auto V GTA

Zgjidh ngjyrën

Zgjidh kapacitetin

E disponueshme
στο ( muaj)

eshop.producttopsection.monthlyfee:

Porosit tani dhe kurseni  2,000 Lekë
4,990 Lekë
6,990 Lekë
general.islegacy
Vazhdo
PS5 Grand Theft Auto V GTA

Më shumë detaje

Detaje të produktit
Specifikime
market_icn_Vodafone_store

Brand
Sony

Karakteristikat

Karakteristikat bazë

Tipi: Disc
Mbulimi: -
Viti i lancimit: 2022
Please wait