Më njofto
ps5-god-of-war-ragna
-10%
PS5 God of War: Ragnarok

PS5 God of War: Ragnarok

Zgjidh ngjyrën

Zgjidh kapacitetin

E disponueshme
στο ( muaj)

eshop.producttopsection.monthlyfee:

Porosit tani dhe kurseni  1,000 Lekë
8,990 Lekë
9,990 Lekë
general.islegacy
Vazhdo
PS5 God of War: Ragnarok

Më shumë detaje

Detaje të produktit
Specifikime
market_icn_Vodafone_store

Brand
Sony

Karakteristikat

Karakteristikat bazë

Tipi: Console
Mbulimi: -
Viti i lancimit: 2022
Të lutem prit