Më njofto
console-playstation-
-17%
Console Playstation 5 + Call Of Duty Modern Warfare II

Console Playstation 5 + Call Of Duty Modern Warfare II

Zgjidh ngjyrën

Zgjidh kapacitetin

στο ( muaj)

eshop.producttopsection.monthlyfee:

Porosit tani dhe kurseni  14,000 Lekë
65,990 Lekë
79,990 Lekë
general.islegacy
Vazhdo
Console Playstation 5 + Call Of Duty Modern Warfare II

Më shumë detaje

Detaje të produktit
Specifikime
market_icn_Vodafone_store

Brand
Sony

Karakteristikat

Karakteristikat bazë

Tipi: Console
Mbulimi: -
Viti i lancimit: 2022
Të lutem prit