Më njofto
shelly-plug-s
-37%
Shelly Plug S

Shelly Plug S

Shelly Plug S është një prizë e vogël inteligjente Wi-Fi me matës të energjisë që monitoron dhe kontrollon automatikisht ndriçimin ngrohjen ose çdo pajisje tjetër elektrike të lidhur në shtëpi me fuqi deri në 2500W (12A). Lidheni ngrohësin tuaj të zakonshëm të hapësirës në Shelly Plug S në mënyrë që të mund ta ndizni dhe fikni në çdo kohë nga kudo me vetëm një klikim në telefonin tuaj.

Zgjidh ngjyrën

Zgjidh kapacitetin

E disponueshme
στο ( muaj)

eshop.producttopsection.monthlyfee:

Porosit tani dhe kurseni  1,500 Lekë
2,490 Lekë
3,990 Lekë
general.islegacy
Vazhdo
Shelly Plug S

Më shumë detaje

Detaje të produktit
Specifikime
market_icn_Vodafone_store

Brand
Shelly

Karakteristikat

Karakteristikat bazë

Tipi: Plug
Mbulimi: -
Viti i lancimit: 2022
Please wait