Segway Kids Scooter E8

Scooter elektrik I dedikuar për fëmijë të moshes 6-12 vjec, arrin deri në shpejtësinë 14km/h dhe zgjat deri në 10km me një karikim. Për më shumë detaje, klikoni këtu.
Ngjyra: Rozë Blu
Kapaciteti: GB GB
στο ( muaj)

eshop.producttopsection.monthlyfee:

34,990 Lekë
34,990 Lekë
general.islegacy
E disponueshme
E disponueshme
Totali
34,990 Lekë Kosto totale Totale
34,990 Lekë Kosto totale Totale
Segway Kids Scooter E8

Më shumë detaje

 • market_icn_Vodafone_store

  Segway
  Segway

 • market_icn_Screen_size

  Electric
  Scooter

 • market_icn_Offer_badge

  Foldable
  foldable

segway-kids-scooter-

Karakteristikat bazë

Tipi
Scooter
Mbulimi
-
Viti i lancimit
2021

Karakteristikat

 • market_icn_Vodafone_store

  Segway
  Segway

 • market_icn_Screen_size

  Electric
  Scooter

 • market_icn_Offer_badge

  Foldable
  foldable

segway-kids-scooter-

Karakteristikat bazë

Tipi
Scooter
Mbulimi
-
Viti i lancimit
2021
Të lutem prit