Më njofto
samsung-sm-r850-gala

Samsung Watch 3 Bluetooth ( 41mm) SM R850

Zgjidh ngjyrën

Zgjidh kapacitetin

στο ( muaj)

eshop.producttopsection.monthlyfee:

Porosit tani dhe kurseni  32,210 Lekë
27,990 Lekë
Porosit tani dhe kurseni  32,210 Lekë
27,990 Lekë
general.islegacy
Vazhdo
Samsung Watch 3 Bluetooth ( 41mm) SM R850

Më shumë detaje

Detaje të produktit
Specifikime
market_icn_Vodafone_store

Samsung
Samsung

market_icn_Screen_size

Smart Watch
Smart Watch

Karakteristikat

Karakteristikat bazë

Tipi: -
Mbulimi: -
Viti i lancimit: -
Please wait