Më njofto
samsung-tablet-a7-li
-27%
Samsung Tablet A7 Lite 32GB Gray

Samsung Tablet A7 Lite

Zgjidh ngjyrën

Zgjidh kapacitetin

E disponueshme
στο ( muaj)

eshop.producttopsection.monthlyfee:

Porosit tani dhe kurseni  7,000 Lekë
18,900 Lekë
25,900 Lekë
general.islegacy
Vazhdo
Samsung Tablet A7 Lite

Më shumë detaje

Detaje të produktit
Specifikime
market_icn_Vodafone_store

Brand
Samsung

Karakteristikat

Karakteristikat bazë

Tipi: Tablet
Mbulimi: -
Viti i lancimit: 2021
Please wait