Më njofto
samsung-galaxy-watch

Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE

Bëni një deklaratë elegante me një siluetë ikonike dhe këllëf prej çeliku inox, ndërkohë që ora juaj ju mban në harmoni me shëndetin tuaj dhe ju shtyn të shkoni më tej. Shfrytëzojeni sa më shumë çdo vrapim me stërvitje të avancuar dhe monitorim të nivelit të oksigjenit që ju ndihmojnë të ushtroheni duke rritur qëndrueshmërinë. Lëreni telefonin tuaj pas, ndërsa qëndroni të lidhur - telefononi, dërgoni mesazhe dhe transmetoni muzikë, të gjitha nga kyçi i dorës me lidhjen LTE.

Zgjidh ngjyrën

Zgjidh kapacitetin

στο ( muaj)

eshop.producttopsection.monthlyfee:

Porosit tani dhe kurseni  10,000 Lekë
42,990 Lekë
general.islegacy
Vazhdo
Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE

Më shumë detaje

Detaje të produktit
Specifikime
market_icn_Vodafone_store

Brand
Samsung

Karakteristikat

Karakteristikat bazë

Tipi: Watch
Mbulimi: -
Viti i lancimit: 2023
Të lutem prit