Më njofto
samsung-galaxy-watch

Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE

Merrni në aventurën tuaj të fundit me Galaxy Watch5 Pro. Është ora Samsung më e avancuar deri më tani, me një ekran 2 herë më të fortë Sapphire Crystal Glass. Fuqia përmes aktiviteteve intensive, edhe me GPS të ndezur, me një bateri afatgjatë. Qëndroni në rrugën e duhur edhe në terrene të panjohura falë navigimit kthesë pas kthese të drejtuar nga zëri ose vibrimet.

Zgjidh ngjyrën

Zgjidh kapacitetin

E disponueshme
Nuk është e disponueshme
Më njofto kur të jetë e disponueshme
στο ( muaj)

eshop.producttopsection.monthlyfee:

Porosit tani dhe kurseni  4,910 Lekë
44,990 Lekë
Porosit tani dhe kurseni  4,910 Lekë
44,990 Lekë
general.islegacy
Vazhdo
Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE

Më shumë detaje

Detaje të produktit
Specifikime
market_icn_Vodafone_store

Samsung
Samsung

Karakteristikat

Karakteristikat bazë

Tipi: Watch
Mbulimi: -
Viti i lancimit: 2022
Të lutem prit