Më njofto
samsung-galaxy-watch

Samsung Galaxy Watch 5 44mm LTE

Qëndroni në rrugën e duhur, në kohë dhe me stil me Galaxy Watch5. Gati për të kuptuar më mirë mirëqenien tuaj? Galaxy Watch5 përmban analizën e përbërjes së trupit, sensorë të përmirësuar që marrin një lexim të saktë të rrahjeve të zemrës suaj, si dhe "Trajnim i avancuar i gjumit" që ju ndihmon të monitoroni gjumin tuaj.

Zgjidh ngjyrën

Zgjidh kapacitetin

Nuk është e disponueshme
Më njofto kur të jetë e disponueshme
E disponueshme
στο ( muaj)

eshop.producttopsection.monthlyfee:

Porosit tani dhe kurseni  11,905 Lekë
32,990 Lekë
Porosit tani dhe kurseni  11,905 Lekë
28,900 Lekë
general.islegacy
Vazhdo
Samsung Galaxy Watch 5 44mm LTE

Më shumë detaje

Detaje të produktit
Specifikime
market_icn_Vodafone_store

Samsung
Samsung

Karakteristikat

Karakteristikat bazë

Tipi: Watch
Mbulimi: -
Viti i lancimit: 2022
Të lutem prit