Më njofto
samsung-galaxy-watch

Samsung Galaxy Watch 5 40mm LTE

Lëreni telefonin tuaj pas dhe qëndroni të lidhur, dërgoni mesazhe dhe transmetoni muzikë, të gjitha nga kyçi i dorës me LTE.

Zgjidh ngjyrën

Zgjidh kapacitetin

στο ( muaj)

eshop.producttopsection.monthlyfee:

Porosit tani dhe kurseni  14,538 Lekë
26,990 Lekë
41,528 Lekë
Porosit tani dhe kurseni  14,538 Lekë
26,990 Lekë
41,528 Lekë
general.islegacy
Vazhdo
Samsung Galaxy Watch 5 40mm LTE

Më shumë detaje

Detaje të produktit
Specifikime
market_icn_Vodafone_store

Samsung
Samsung

Karakteristikat

Karakteristikat bazë

Tipi: Watch
Mbulimi: -
Viti i lancimit: 2022
Të lutem prit