Më njofto
samsung-25w-battery-

Samsung 25W Battery Pack 10000mAh

Aftësitë e karikimit të shpejtë nuk janë vetëm për telefonin tuaj. Suporton 25W me karikim super të shpejtë për pajisjet tuaja dhe për veten e tij që do të thotë se mund ta karikoni shpejt telefonin tuaj dhe kur paketa e baterisë mbaron mund ta rikarikoni po aq shpejt

Zgjidh ngjyrën

Zgjidh kapacitetin

E disponueshme
στο ( muaj)

eshop.producttopsection.monthlyfee:

3,290 Lekë
general.islegacy
Vazhdo
Samsung 25W Battery Pack 10000mAh

Më shumë detaje

Detaje të produktit
Specifikime
market_icn_Vodafone_store

Brand
Samsung

Karakteristikat

Karakteristikat bazë

Tipi: PowerBank
Mbulimi: -
Viti i lancimit: 2023
Please wait