Më njofto
samsung-galaxy-buds-

Samsung Galaxy Buds Live

Tani ju mund degjoni muziken tuaj te preferuar ne cdo kohe. Perfitoni 3 muaj falas ne TIDAL, me blerjen e Samsung Galaxy Buds Live.

Zgjidh ngjyrën

Zgjidh kapacitetin

E disponueshme
Nuk është e disponueshme
Më njofto kur të jetë e disponueshme
E disponueshme
στο ( muaj)

eshop.producttopsection.monthlyfee:

Porosit tani dhe kurseni  9,300 Lekë
14,900 Lekë
Porosit tani dhe kurseni  9,300 Lekë
14,900 Lekë
Porosit tani dhe kurseni  9,300 Lekë
14,900 Lekë
general.islegacy
Vazhdo
Samsung Galaxy Buds Live

Më shumë detaje

Detaje të produktit
Specifikime
market_icn_Vodafone_store

Samsung
Samsung

Karakteristikat

Karakteristikat bazë

Tipi: -
Mbulimi: -
Viti i lancimit: -
Të lutem prit