Më njofto
myki4-smart-watch-fo
-7%
Back to School
MyKi4 Smart Watch For Kids
MyKi4 Smart Watch For Kids
MyKi4 Smart Watch For Kids

MyKi4 Smart Watch For Kids

MyKi 4 mund të përdoret për thirrje zanore ose me video drejt kontakteve të paracaktuar nga prindi përmes aplikacionit MyKi. Për të ofruar siguri maksimale, lista e kontakteve kontrollohet vetëm nga aplikacioni MyKi në telefonin e prindit.

Zgjidh ngjyrën

Zgjidh kapacitetin

E disponueshme
Nuk është e disponueshme
Më njofto kur të jetë e disponueshme
E disponueshme
στο ( muaj)

eshop.producttopsection.monthlyfee:

Porosit tani dhe kurseni  910 Lekë
11,990 Lekë
Porosit tani dhe kurseni  910 Lekë
11,990 Lekë
Porosit tani dhe kurseni  910 Lekë
11,990 Lekë
general.islegacy
Vazhdo
MyKi4 Smart Watch For Kids

Më shumë detaje

Detaje të produktit
Specifikime
market_icn_Vodafone_store

Brand
MyKi

Karakteristikat

Karakteristikat bazë

Tipi: Watch
Mbulimi: -
Viti i lancimit: 2021
Të lutem prit