Më njofto
myki4-lite-smart-wat
-11%
Back to School
MyKi4 Lite Smart Watch For Kids
MyKi4 Lite Smart Watch For Kids
MyKi4 Lite Smart Watch For Kids

MyKi4 Lite Smart Watch For Kids

Teknologjia e lartë, karta SIM e integruar, GPS, mikrofoni, altoparlanti si dhe sensori i prekjes, e bëjnë MyKi 4 LITE më shumë se një orë. MyKi 4 LITE është argëtim për fëmijën tuaj dhe paqe për ju!

Zgjidh ngjyrën

Zgjidh kapacitetin

E disponueshme
E disponueshme
E disponueshme
στο ( muaj)

eshop.producttopsection.monthlyfee:

Porosit tani dhe kurseni  1,000 Lekë
7,900 Lekë
8,900 Lekë
Porosit tani dhe kurseni  1,000 Lekë
7,900 Lekë
8,900 Lekë
Porosit tani dhe kurseni  1,000 Lekë
7,900 Lekë
8,900 Lekë
general.islegacy
Vazhdo
MyKi4 Lite Smart Watch For Kids

Më shumë detaje

Detaje të produktit
Specifikime
market_icn_Vodafone_store

Brand
MyKi

Karakteristikat

Karakteristikat bazë

Tipi: Watch
Mbulimi: -
Viti i lancimit: 2021
Të lutem prit