Më njofto
apple-airtag-leather
Apple AirTag Leather Loop (Saddle Brown)

Apple AirTag Leather Loop

Rripi AirTag Leather Loop fikson në mënyrë të sigurt AirTag-un tuaj dhe i jep atij një prekje elegante. Mbani tani cdo gjë nën kontroll me AirTag Leather Loop!

Zgjidh ngjyrën

Zgjidh kapacitetin

E disponueshme
στο ( muaj)

eshop.producttopsection.monthlyfee:

5,700 Lekë
general.islegacy
Vazhdo
Apple AirTag Leather Loop

Më shumë detaje

Detaje të produktit
Specifikime
market_icn_Vodafone_store

Apple
Apple

market_icn_Offer_badge

Airtag
Loop

market_icn_Screen_size

Durable
durable

Karakteristikat

Karakteristikat bazë

Tipi: Smart Home
Mbulimi: -
Viti i lancimit: 2021
Të lutem prit