Më njofto
apple-airpods-3rd-ge

Apple AirPods 3rd gen

AirPods 3rd gen janë krijuar për të ofruar anulim aktiv të zhurmës për zë gjithëpërfshirës, modalitetin e transparencës në mënyrë që të mund të dëgjoni rrethinën tuaj dhe një përshtatje të personalizueshme për rehati gjatë gjithë ditës. Ashtu si AirPods, AirPods 3rd gen  lidhet në mënyrë magjike me pajisjet tuaja Apple.

Zgjidh ngjyrën

Zgjidh kapacitetin

στο ( muaj)

eshop.producttopsection.monthlyfee:

26,000 Lekë
general.islegacy
Vazhdo
Apple AirPods 3rd gen

Më shumë detaje

Detaje të produktit
Specifikime

Karakteristikat

Karakteristikat bazë

Tipi: -
Mbulimi: -
Viti i lancimit: -
Të lutem prit