Detaje të paketës 

Detajet e paketave Roaming Daily Trip, Travel Days dhe Travel Week

 • Mund të përdoren në rrjetet Greqi, Mal i Zi, Kosovë, Maqedoni e Veriut, Serbi, Itali, Francë, Spanjë, Portugali, Gjermani, Rumani, Turqi, Mbretëri e Bashkuar, Çeki, Hungari, Hollandë, Irlandë, Austri, Maltë, Belgjikë, Bullgari, Bosnje & Hercegovinë, Kroaci, Qipro, Danimarkë, Estoni, Finlandë, Islandë, Lituani, Letoni, Luksemburg, Slloveni, Suedi, Zvicër, Ukrainë, SHBA, Kanada, Lihtenshtajn, Sllovaki, Monako, Norvegji.
 • Minutat hyrëse dhe SMS-të hyrëse janë të vlefshme nga të gjithë operatorët kombëtarë dhe ndërkombëtarë.
 • Kohëzgjatja fillestare për konsumin e minutave brenda paketës do të jetë 30 sekonda. Më pas konsumi tarifohet për çdo sekondë (30+1).
 • Interneti do të tarifohet për çdo 10 KB.
 • Pasi të konsumohet paketa do të aplikohen çmimet standarte Roaming.
 • Kohëzgjatja e paketës fillon në momentin që paketa aktivizohet.
 • Nuk mund të keni njëkohësisht aktive në llogari paketën Daily Trip, Travel Days dhe Travel Week.
 • Ju do të njoftoheni me SMS në momentin që konsumoni 80% të minutave ose MB të përfshira në paketë, si edhe për konsumin e të gjitha njësive të përfshira në paketë. Gjithashtu, ju do të njoftoheni 24 orë para përfundimit të vlefshmërisë së paketës dhe në momentin e përfundimit të vlefshmërisë së paketës.
 • Për të kontrolluar balancën e paketave në Roaming, formoni #123# -> 5 -> Roaming -> 2 (kontrolli i balancës) ose dërgoni një SMS pa pagesë në numrin 131.
 • Nuk ka limit në numrin e paketave që mund të aktivizohen në muaj.

 

Detajet e paketës Roaming Travel Data

 • Interneti do të tarifohet për çdo 10 KB.
 • Pasi të konsumohet paketa do të aplikohen çmimet standarte Roaming.
 • Kohëzgjatja e paketës fillon në momentin që paketa aktivizohet.
 • Ju mund të keni njëkohësisht aktive në llogari paketën Roaming Travel Data dhe një nga paketat e tjera Roaming.
 • Ju do të njoftoheni me SMS në momentin që konsumoni 80% të minutave ose MB të përfshira në paketë, si edhe për konsumin e të gjitha njësive të përfshira në paketë. Gjithashtu, ju do të njoftoheni 24 orë para përfundimit të vlefshmërisë së paketës dhe në momentin e përfundimit të vlefshmërisë së paketës.
 • Për të kontrolluar balancën e paketave në Roaming, formoni #123# -> 5 -> Roaming -> 2 (kontrolli i balancës) ose dërgoni një SMS pa pagesë në numrin 131.
 • Nuk ka limit në numrin e paketave që mund të aktivizohen në muaj.

 

Detajet e paketës Roaming World

 

 • Mund të përdoret në rrjetet Vodacom Afrika e Jugut, Vodafone Australi, Vodafone ose Digicel Fixhi, Vodafone Gana, Vodafone Katar, Vodafone Zelandë e Re, Digicel ose Claro El Salvador,  Claro Guatemalë, 3 Hong Kong, Telkomsel Indonezi, Partner Izrael, Docomo ose Softbank Japoni, Safaricom Kenia, Entel Kili, Movistar ose Telcel Meksikë, Movistar ose Claro Nikaragua, Digicel Papua Guinea e Re, MTS ose Megafon Rusi, Digicel Samoa, StarHub Singapor, True Move Tajlandë, Digicel Tonga, Digicel Trinidad dhe Tobago, Digicel Vanuatu, China Unicom Kinë, Vodafone Egjipt, Du ose Etisalat Emiratet e Bashkuara Arabe.
 • Minutat dalëse/hyrëse dhe SMS-të janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve kombëtarë dhe ndërkombëtarë.
 • Paketa është e vlefshme për 10 ditë nga momenti i aktivizimit.
 • Nuk ka limit në numrin e paketave që mund të aktivizohen në muaj.

 

Roaming për Vodafone Unlimited/Unlimited+


  
 •   Destinacionet në Europë në të cilat aplikohet tarifa ditore Roaming 400 ALL:
 
Vodafone Greqi, Vodafone Itali, Vodafone Gjermani, Vodafone Mbretëri e Bashkuar, Vodafone Spanjë, Vodafone Çeki, Vodafone Hungari, Vodafone Irlandë, Vodafone Maltë, Vodafone Hollandë, Vodafone Portugali, Vodafone Rumani, Vodafone Turqi, Vodafone Island, A1 Telekom Austri, Proximus Belgjikë, Mobiltel Bullgari, BTC Bullgari, BH Telecom Bosnie Herzegovinë, Swisscom Zvicër, CYTA Qipro, TDC Danimark, Elisa Estoni, Elisa Finlandë, SFR ose Bouygues Francë, Airtel Xhersej, JT Xhersej, Tele2 Kroaci, VIPnet Kroaci, A1 Telekom Liechtenstein, Tele2 ose Bite Lituani, TANGO Luksemburg, Tele2 ose Bite Letoni, VIP Operator Maqedoni, MTEL Mal I Zi, Telenor Mal I Zi, Telenor Mobil Norvegji, Polkomtel Poloni, P4 Poloni, SM Telecom San Marino, Vala Kosovë, Ipko Kosovë,Vip mobile Serbi, SI.MOBIL Slloveni, Mobitel Slloveni, Tele2 ose Telenor Suedi, Monaco Telecom Monako.
 
•    Destinacionet në Roaming World në të cilat aplikohet tarifa ditore 1000 ALL:
 
Rogers Wireless Kanada, T-Mobile SHBA, Vodafone Egjipt, Vodafone Australi, Vodafone Gana, IDEA Indi, Vodafone Katar, Vodafone Zelandë e Re, Digicel Anguilla, Vodacom Afrika e Jugut, Digicel Antigua dhe Barbuda, Personal ose Claro Argjentinë, Digicel Arubë, Digicel Barbados, Digicel Bermuda, Digicel Bonaire, Claro ose Vivo Brazil, Digicel Dominika, Claro ose Digicel El Salvador, Du ose Etisalat Emiratet e Bashkuara Arabe, Vodafone ose Digicel Fixhi, Digicel Grenada, Digicel Guajana Franceze, Claro Guatemalë, Digicel Haiti , Claro Honduras, 3 Hong Kong, Telkomsel Indonezi, Digicel Ishujt Cayman, Digicel Ishujt e Virgjër Britanikë, Digicel Ishujt e Virgjër të Shteteve të Bashkuara, Digicel Ishujt Turks dhe Kaikos, Orange Izrael, Cellcom Izrael, Docomo ose Softbank Japoni, Safaricom Kenia, Entel Kili, China Unicom Kinë, China Mobile Kinë, Claro Kolumbi, Telefonica ose Claro Kosta Rikë, Digicel Kuraçao, Vodacom Lesoto, Movistar ose Telcel Meksikë, Vodacom Mozambik, Digicel Nauru, Movistar ose Claro Nikaragua, Claro Panama, Digicel Papua Guinea e Re, Claro Paraguaj, Claro Peru, Vodacom Republika Demokratike e Kongos, Claro Republika Domenikane, MTS Rusi, Digicel Samoa, Digicel Shën Kits dhe Nevis, Digicel Shën Luçia, Digicel Shën Vincenti dhe Grenadinet, Starhub Singapor, Digicel Surinam, True Move Tajlandë, True Move Tajlandë, Vodacom Tanzani, Digicel Tonga, Digicel Trinidad dhe Tobago, Movistar ose Antel Uruguaj, Digicel Vanuatu, Digicel Xhamajkë.
 
•    Për të kontrolluar balancën hyr në My Vodafone App ose dërgo një SMS pa pagesë me tekst A në numrin 145.
•    Ju do të njoftoheni me SMS në momentin që konsumoni 80% të minutave ose MB të përfshira në paketë, si edhe për konsumin e të gjitha njësive të përfshira në paketë. Gjithashtu, ju do të njoftoheni 24 orë para përfundimit të vlefshmërisë së paketës dhe në momentin e përfundimit të vlefshmërisë së paketës.
•    Tarifa ditore Roaming mundëson përdorimin e planit tarifor Unlimited si në Shqipëri. Paketat shtesë Internet ose Refill 4G nuk janë të vlefshme në Roaming.

Të lutem prit