Red Box

Ri-sjellim buzëqeshje me Vodafone RED BOX! Mos harroni! 50% të të ardhurave të mbledhura do të dhurohen për ndërtimin e shkollave të dëmtuara nga tërmeti. Shiko shumën e mbledhur këtu.

Promo vlen nga data 11 Dhjetor 2019 - 15 Janar 2020.
RED BOX është një paketë promocionale që kushton 50 lekë (me TVSH).

Red Box:

Me blerjen e një RED BOX fitohet e drejta për të zbuluar cfarë klienti ka fituar në një nga App-et: Juth ose My Vodafone. Zbulimi i përmbajtjes së paketës mund të bëhet vetëm duke hyrë në një nga 2 aplikacionet e Vodafone, nën logon që sinjalizon paketën e fundivitit.

Katalogu përfshin plot MB, paketa, VCoins dhe kupona MORE, me cmime që shkojnë deri në 100GB.

More details:

  • From the moment of purchase there is a 7 days window when customers can discover their surprise. After 7 days the Box gets deactivated.
  • The distribution of the surprises is based on a probability formula predefined by Vodafone, and contains at minimum 500 MB for 3 days.
  • Customers can buy 1 Box per day, up to 5 Box-es in total for the whole duration of the promo.
  • The RED BOX is valid for all Vodafone customers.
  • With the bundle purchase the customer gets an SMS inviting him to open the Box, and after he does open it, he gets another SMS with the subscription in the won surprise.
  • For Next and postpay customers the cost of the Box will appear in their monthly bill
  • MORE coupons that are won will show in a special category in Vodafone MORE
  • Won Vcoins will appear in the VCoins total balance.
  • The promotion period is 13.12.2019 – 15.01.2020
For every online recharge of more than 500 ALL you win a FREE Red Box
Të lutem prit