Si të transferoj lekë?

Për të transferuar balancën tënde drejt një numri tjetër Vodafone hyr në My Vodafone app tek menuja Produkte & Shërbime.

Sa lekë mund të transferoj?

Ju mund të transferoni shumat 100, 200, 500 and 1000 lekë (me TVSH)

Shuma që dëshironi të transferoni nuk mund të kalojë vlerën prej 1000 Lekë brenda ditës.

Nuk mbaj mend fjalëkalimin e Transfero balancën. Si mund ta rivendos?

Ju sugjerojmë të transferoni kredit nëpërmjet My Vodafone. Hyni tek menuja Transfero balancën, pa qënë nevoja të vendosni fjalëkalim për këtë shërbim.

Si zhbllokohet fjalëkalimi i Transfero balancën?

Kodi i transfertave bllokohet nëse ju e vendosni tre herë gabim. Për të rivendosur një kod të ri mund të plotësoni formularin ose të paraqiteni pranë një dyqani Vodafone me një mjet identifikimi ( Kartë identiteti ose Pasaportë ).

Pse nuk transferoj dot lekë?

  • Nëse keni numër të ri, duhet fillimisht të shpenzoni 400 Lekë me telefonata dhe SMS me pagesë ( jo ofertë ), përpara se të mund ta përdorni shërbimin.
  • Mund të keni më pak se 100 në llogarinë  tuaj.
  • Mund të keni arritur limitin prej 1000 Lekë në ditë
  • Mund të keni arritur limitin prej 3000 Lekë në muaj 

Sa kushton një transfertë?

Shërbimi Transfero balancën ofrohet pa pagesë.
Të lutem prit