Dëshiron të jesh pjesë e së ardhmes?

Dëshiron të jesh pjesë e së ardhmes?

Dëshiron të jesh pjesë e së ardhmes?

Dëshiron të jesh pjesë e së ardhmes?

Dëshiron të jesh pjesë e së ardhmes? Dëshiron të jesh pjesë e së ardhmes?

Shaping a better tomorrow

Nëse je duke kërkuar një praktikë sfiduese, një praktikë pune një javore, apo nëse je duke kërkuar punën tënde të parë si i/e sapodiplomuar, në Vodafone do të gjesh plot role interesante – mjafton një klik. Me internetin, teknologjinë digjitale dhe risite celulare që po nxisin ndryshime të paimagjinueshme, është pikërisht ky momenti i duhur për t’u bërë pjesë e skuadrës tonë. Ejani të mësoni gjithcka mbi biznesin tonë dixhital të telekomunikacionit dhe bëhuni pjesë e një udhëtimi të pabesueshëm me ne. Ready?

Nëse je duke kërkuar një praktikë sfiduese, një praktikë pune një javore, apo nëse je duke kërkuar punën tënde të parë si i/e sapodiplomuar, në Vodafone do të gjesh plot role interesante – mjafton një klik. Me internetin, teknologjinë digjitale dhe risite celulare që po nxisin ndryshime të paimagjinueshme, është pikërisht ky momenti i duhur për t’u bërë pjesë e skuadrës tonë. Ejani të mësoni gjithcka mbi biznesin tonë dixhital të telekomunikacionit dhe bëhuni pjesë e një udhëtimi të pabesueshëm me ne. Ready?

Vajzat në Teknologji

Vajzat në Teknologji

Në Vodafone Albania Teknologjia është kryefjala e punës dhe kur flasim për teknologji kemi parasysh shumë kolege të shuksesshme.
Mbështesim dhe ofrojmë mundësi, si për vajzat ende të padiplomuara, ashtu edhe për ato që sapo janë diplomuar në degët e Inxhinierisë Elektronike, TIK, Informatikë apo në çdo profil tjetër në Teknologji. Organizojmë një sërë trajnimesh dhe workshopesh për kodim. Gjithashtu, i ofrojmë mundësinë vajzave të marrin pjesë në programet tona për të rinjt. Këto iniciativa janë mundësia më e mirë për ti dhënë formë të ardhmes.