Vodafone Tourist Pack 

Tourist Pack & Tourist Giga Pack

Vodafone, prezanton në treg dy paketat Tourist Pack & Tourist Giga Pack, dedikuar turistëve që vizitojnë Shqipërinë. Paketa Vodafone Tourist Pack kushton 2,500 Lekë (me TVSH) dhe përmban:

Internet

40 GB

Minuta Kombëtare

1000

Vlefshmëria

21 ditë

 

Paketa Vodafone Tourist Giga Pack kushton 2,900 Lekë (me TVSH) dhe përmban:

Internet

100 GB

Minuta Kombëtare

Pa limit*

Vlefshmëria

21 ditë

Shënime të vlefshme:

•    Tourist Pack ka vlefshmëri 15 ditë dhe Tourist Giga Pack ka vlefshmëri 21 ditë.
 •    *Minutat kombëtare: Limit i përdorimit të drejtë 5000 minuta
 •    Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve kombëtarë fiks dhe celularë. 
 •    Ju mund të blini një paketë të re edhe nëse paketa aktuale nuk ka përfunduar. Detaje mbi riblerjen e paketave si më poshtë:

  1. Ju mund të blini një paketë mujore, javore apo ditore gjatë kohës që keni një nga paketat Tourist aktive.
  2. Ju mund të blini nje paketë shtesë interneti apo me minuta ndërkombetare nëse keni një nga paketat Tourist aktive.

•Ju mund të kontrolloni njësitë e mbetura të paketës tuaj nëpërmjet:
 o    Aplikacionit My Vodafone
 o    SMS me tekst bosh në numrin 131
 •    Thirrjet drejt destinacioneve që nuk janë të përfshira në paketë do të tarifohen sipas ҫmimeve standarte të Vodafone.
 •    Nëse keni aktivizuar shërbimin SOS Credit Top Up, vlera që i detyroheni Vodafone do të zbritet nga rimbushja dhe më pas balanca e mbetur do të konsiderohet për aktivizimin e paketës.
 •    Tarifimi bëhet si më poshtë:
 o    Tarifimi i MB do të bëhet në blloqe prej 10 KB.
 o    Koha fillestare e tarifimit është 60+60 sekonda për thirrjet drejt rrjetit Vodafone dhe drejt destinacioneve kombëtare.
 •    Shërbimi Club Sharing është i aplikueshëm për këtë paketë nga aplikacioni MyVodafone.
 •    Çmimet e lartpërmendura përfshijnë TVSH.
 •    Kjo paketë mund të përdoret edhe në Roaming në vendet e Ballkanit Perëndimor.
 
 Aktivizimi
 •    Vizito dyqanin më të afërt Vodafone ose aplikacionin MyVodafone.
 
 Detaje mbi riblerjen e paketave:
 Pas konsumit të njësive, ju do të keni mundësi të aktivizoni çdo paketë tjetër me parapagesë që dëshironi, si të gjithë përdoruesit e tjerë.

 

Please wait