Përgjigje ndaj Emergjencave Civile

Vodafone Albania dhe Fondacioni Vodafone Albania prej vitesh japin kontributin e tyre në rastet e emergjencave humanitare apo fatkeqësive natyrore.Nëpërmjet iniciativave të ndryshme, Fondacioni Vodafone gjendet gjithmonë pranë të prekurve nga fatkeqësi natyrore apo emergjenca civile. 

Të lutem prit