Telefonia Fikse

Telefonia Fikse


Telefonia fikse është një mënyrë komunikimi e thjeshtë dhe e shpejtë për bizneset. Me shërbimin e telefonisë fikse për bizneset nga Vodafone, mund të komunikosh me këdo anë e mbanë botës, garantuar nga rrjeti ynë fiks ultra i shpejtë.

 
Të lutem prit