Website yt

Ndërto një ndërfaqje profesionale për biznesin tënd.

Ndërto një ndërfaqje profesionale për biznesin tënd me zgjidhjen tonë Vodafone Business Online. Paketat e Vodafone Business Online të mundësojnë ta ndërtosh vet website-in tënd vetëm me disa klikime pa pasur nevojë për eksperiencë dhe njohuri teknike, apo akoma më mirë, ti mund t’ia besosh atë ekspertëve të Vodafone, të cilët do ta projektojnë, ndërtojnë dhe mirëmbajnë website-in tënd, ashtu siç ti e dëshiron.
Nuk ka qenë kurrë më e lehtë, ne kujdesemi për praninë tënde në internet, ndërkohë që biznesi yt rritet!

 

 

Avantazhet e zgjidhjes

 • main_icn_Payment
  Pagesa me këste mujore
 • main_icn_Settings
  Suport i vazhdueshëm
 • search
  Optimizim në motorrët e kërkimit (SEO)
 • photos
  Pozicionim i imazhit të biznesit me modele dhe përmbajtje profesionale
 • number-portability
  Modele e që përshtaten me çdo formë ekrani (PC,  tablet ose telefon)
 • main_icn_Location
  Mundësi lokalizimi e adresës së biznesit në Google maps

Tarifat Vodafone Website Online

Të lutem prit