Krijo E-commerce
 

Krijo E-commerce

Ndërto dyqanin tënd online me paketat e E-commerce dhe shit produktet dhe shërbimet e tua kudo dhe kurdo! 
Me mundësi projektimi të pafundme apo me ndihmën e ekspertëve të Vodafone ti mund ta personalizosh dyqanin tënd online për t’u ofruar klientëve të tu një eksperiencë unike në blerje apo rezervime. Pasuroje katalogun e produkteve dhe shërbimeve që ti ofron, apliko metoda të ndryshme të pagesave dhe të dërgesave dhe shitja do jetë më e thjeshtë.

 

 

Avantazhet e zgjidhjes

 • main_icn_Payment
  Pagesa me këste mujore
 • main_icn_Settings
  Suport i vazhdueshëm
 • search
  Optimizim në motorrët e kërkimit (SEO)
 • photos
  Pozicionim i imazhit të biznesit me modele dhe përmbajtje profesionale
 • number-portability
  Modele e që përshtaten me çdo formë ekrani (PC,  tablet ose telefon)
 • main_icn_Location
  Mundësi lokalizimi e adresës së biznesit në Google maps
Të lutem prit