GigaFiber Pro

GigaFiber Pro

Shpejtësi, thjeshtësi dhe besim.
Vodafone Giga Fiber Pro, e ndërtuar për bizneset e vogla, ofron një gamë paketash pavarësisht nëse vendodhja e biznesit është në zona rezidenciale apo tregtare. Me një pikë të vetme kontakti, faturim të centralizuar, zgjidhje me prioritet të incidenteve, adresë IP statike dhe një ruter të menaxhuar, bizneset mund të qëndrojnë të lidhur me klientët.
Të lutem prit