Career

Together we can

Whether you’re after a challenging apprenticeship, a week long work experience, or looking for your first job as a fresh graduate - you'll find a myriad of exciting roles at your fingertips. With the internet, digital technology and mobile innovation driving unimaginable change, there’s no better time to jump on board. So climb in, learn all about our global digital telco business, and come on an incredible journey with us. Kick start your career with us. Ready?

At Vodafone Albania we welcome and support everyone, and you?
We're part of Vodafone
Our Teams 
Discover more
braddd

Vajzat në Teknologji

 Në Vodafone Albania Teknologjia është kryefjala e punës dhe kur flasim për teknologji kemi parasysh shumë kolege të suksesshme. 
Mbështesim dhe ofrojmë mundësi, si për vajzat ende të padiplomuara, ashtu edhe për ato që sapo janë diplomuar në degët e Inxhinierisë Elektronike, TIK, Informatikë apo në çdo profil tjetër në Teknologji. Organizojmë një sërë trajnimesh dhe workshopesh për kodim. Gjithashtu, i ofrojmë mundësinë vajzave të marrin pjesë në programet tona për të rinjt. Këto iniciativa janë mundësia më e mirë për ti dhënë formë të ardhmes.

Ready to Belong?
Discover more
Të lutem prit