Përgjigje ndaj Emergjencave Civile

Tërmeti i 26 Nëntorit 2019
Një tërmet i fuqishëm i magnitudës 6.4 Rihter goditi Shqipërinë me 26 Nëntor duke shkaktuar 51 viktima, mbi 1000 të plagosur dhe mijëra të pastrehë nga dëmtimi  i banesave dhe godina nga tërmeti.
Fondacioni Vodafone mori masa të menjëhershme për t’i ardhur në ndihmë të prekurve nga kjo fatkeqësi natyrore.
 

Të lutem prit