Summer Promo - Video Pass


Këtë verë, shijoni videot tuaja të preferuara në aplikacionet tuaja të preferuara, pa konsumuar GB.

Aktivizo Vodafone Video Pass dhe shikoni videot që dëshironi në YouTube, Netflix ose Twitch për vetëm 200ALL (me TVSH).

Promocioni është i vlefshëm për të gjithë klientët NEXT, klientët me kontratë  si edhe me klientët parapagesë të cilët kanë aktivizuar njërën prej paketave mujore Vodafone Talk, Vodafone Combo, Vodafone Silver, Vodafone Z, Vodafone Gold ose Vodafone GigaCube.

Aktivizo Video Pass tani në aplikacionin My Vodafone ose JUTH.
 
Detaje
  • Video Pass përmban 5GB Internet, të cilat mund të përdoren vetëm në rrjetin Vodafone 4G.
  • Vlefshmëria e Video Pass është 30 ditë.
  • Video Pass ka prioritet në përdorim mbi të gjitha paketat e tjera për klientët me parapagesë.
  • Ju nuk mund të aktivizoni një Video Pass të dytë pa kaluar 30 ditë nga aktivizimi i parë.
  • Promocioni është i vlefshëm 15 Korrik- 31 Gusht 2019.
Të lutem prit