ABCom & Vodafone BiznesiVodafone tashmë ndryshon eksperiencën e komunikimit në familje, përgjithmonë. Vodafone Albania, lider në teknologji mirëpret ABCom për të ofruar shërbime të një dimensioni të ri në familjen tuaj Klientët do të përfitojnë shërbime të teknologjise Fikse,TV dhe Internet fiks të së njëjtës cilësi maksimale si telefonia celulare.  

Na kontaktoni

  • main_icn_Landline_or_Call
    Telefono Për suport teknik, telefono në numrin +35544500139
  • Whatsapp Na kontaktoni në Whatsapp në numrin +355694045139
  • lithium_icn_Link_insert_edit
    Link Për më shumë kontakte, kliko këtu.
Të lutem prit