Vodafone Tag & Track

tile 1 tag

Vodafone Tag & Track

Në aplikacionin e dedikuar të Vodafone Tag & Track, mund të kontrolloni vendndodhjen e saktë të aseteve tuaja, si dhe të shihni pozicionin e tyre në hartë. Gjithashtu, mund të përcaktoni zonat nga të cilat asetet nuk duhet të largohen. Në të njëjtën kohë, aplikacioni shërben si sinjalizues i menjëhershëm për çdo lëvizje, duke ju siguruar gjithmonë informacionin që ju nevojitet.

Zgjidhja Vodafone Tag & Track vjen me një pajisje rezistente ndaj ujit, me një bateri jetëgjatë dhe të konfigurueshme në më pak se 15 minuta.

Përse duhet të zgjedh Vodafone Tag & Track?

 • main_icn_Security
  Përmirësoni sigurinë e aseteve dhe zvogëloni mundesitë e vjedhjes duke u informuar për vendndodhjen në kohë reale. 
 • internet
  Përdorni në menyrë më efikase asetet tuaja duke përcaktuar zona nga të cilat asetet nuk duhet të largohen.
 • main_icn_Security
  E lehtë për t’u konfiguruar, në më pak se 15 minuta.
 • main_icn_Mobile
  Merrni të gjitha njoftimet në kohë reale.
tile 4 tag trakc

 

Funksionalitetet e shërbimit:

Aplikacioni mundësohet në sistemet iOS, Android dhe Web.
Lidhni deri në 5 zona për pajisje
Shtoni ose modifikoni zonat
Lidhni ose shkëputni pajisjen me një zonë
Shikoni historikun e pajisjes
Shpërndani vendndodhjen e pajisjes

Karakteristikat e pajisjes:

Kartë globale Vodafone e integruar në pajisje
Jetëgjatësia e baterisë 200 ditë (në varësi të përdorimit)

E rikarikueshme
E papërshkueshëm nga uji (IP67)

*Vodafone Tag & Track 600 Lekë/muaj
*“Pajisjen Vodafone Tag & Track mund ta gjeni këtu.” 
 

Të lutem prit