• My Vodafone My Vodafone My Vodafone

  By using My Vodafone App you may control your account balance, bundle(s) consumption (Minutes, SMS, MB) at any moment for FREE and get informed about everything related to your communication.

  Read More
 • Vodafone Mobile TV Vodafone Mobile TV Vodafone Mobile TV

  Zgjidh Vodafone Mobile TV dhe përjeto cilësinë, shpejtësinë dhe performancën maksimale të televizionit në celularin tënd kudo që ndodhesh

  Më shumë
 • Tirana Ime Tirana Ime Tirana Ime

  Aplikacioni “Tirana Ime” është një udhëzues dixhital për kryeqytetin, me qëllimin e vetëm për lehtësuar dhe përmirësuar jetën tuaj.

  Më shumë