Mirësevini në My Vodafone

Përse ta përdor My Vodafone?


Shkarkoni aplikacionin nga telefoni juaj

iPhone iPhone

Shkarkoni aplikacionin nga App Store për iPhone-in tuaj.


Android Android

Shkarkoni aplikacionin nga Google Play për telefonin tuaj Android


Shiko Videon

266x150

* Për të përfituar 3GB Internet Bonus, shkarkoni aplikacionin My Vodafone dhe regjistrohuni nga telefoni juaj Android ose iOS.
Kujdes! Bonusi përfitohet vetëm nëse regjistroheni për herë të parë në My Vodafone dhe përmes aplikacionit, jo përmes versionit web të My Vodafone
.

Oferta My Vodafone.