Zgjidh ngjyrën:

Zgjidh ngjyrën
Bli këtë produkt

Bli këtë produkt

Karakteristikat e telefonit

 • Karakteristikat Kryesore

  • Modeli: Smart Prime 6
  • Sistemi i operimit: Android
  • Dimensionet: 141.7 x 71.9 x 9.0 mm
  • Garancia: 6 Muaj
  • Pesha (gramë): 155
  • Ekrani: 5.0 inch
  • Sensorët:  Accelerometer , Proximity
  • Memoria:  E brendëshme 8GB , E jashtme microSD, deri në 64GB
  • SIM:  Micro-SIM
  • Dalja ne treg:Maj 2015
 • Bateria

  • Bateria : 2500 mAh
 • Rrjeti dhe Lidhja

  • Rrjeti 2G
  • Rrjeti 3G HSDPA
  • Rrjeti 4G LTE
  • Bluetooth
  • EDGE
  • GPRS
  • Hotspot
  • USB
  • Wi-Fi
 • Kamera & Video

  • Kamera primare: 8 MP, autofocus, LED flash
  • Kamera sekondare: 2 MP