Zgjidh ngjyrën:

Zgjidh ngjyrën
Bli këtë produkt

Bli këtë produkt

Karakteristikat e telefonit

 • Karakteristikat Kryesore

  • Modeli: Smart First 6
  • Sistemi i operimit: Android
  • Dimensionet: 121.6 x 64.4 x 11.8 mm
  • Garancia: 6 Muaj
  • Pesha (gramë): 112
  • Ekrani: 4.0 inch
  • Sensorët:  Accelerometer , GPS , Proximity
  • Memoria:  E brendëshme 4GB , E brendëshme 64GB
  • SIM:  Mini-SIM
  • Dalja ne treg:Maj 2015
 • Bateria

  • Bateria : 1400 mAh
 • Rrjeti dhe Lidhja

  • Rrjeti 2G
  • Rrjeti 3G HSDPA
  • Bluetooth
  • Hotspot
  • USB
  • Wi-Fi
 • Kamera & Video

  • Kamera primare: 2 MP
  • Kamera sekondare: