Vetëm sepse je Vodafone, të shpërblejmë.

Hyr në My Vodafone dhe gjej kuponat promocionalë në Cineplexx , Libraritë Adrion, Proper Pizza dhe Light Strike.

Uljet qё pёrfitohen

 • Cineplexx: 1+1 biletë FALAS në kinema (E vlefshme çdo të Enjte).
 • Libraria Adrion: 20 % zbritje nё faturёn totale.
 • Light Strike: 1 Lojё FALAS
 • Propper Pizza:
  Promocioni në pikat Proper Pizza

  Bli një pizza dhe merr të dytën FALAS.
  Promocioni me porosi në telefon
  Bli një pizza dhe një Pizza për femijë FALAS.

Si funksionon?

 • Të gjithë klientët më kontratë dhe Vodafone Club kanë mundësinë për të përfituar nga ky promocion.
 • Klientët Vodafone Club,pёr tё pёrfituar nga uljet ekskluzive, duhet tё keni aktivizuar njё paketё 4 javore Vodafone Club GigaDepo, Extra, Superiore ose Elite.
 • Nёse keni aktivizuar njё prej paketave tё mёsipёrme, nё menunё Vodafone Happy tё aplikacionit My Vodafone, do t'ju shfaqen automatikisht kuponat promocional.
 • Nё momentin qё klikoni mbi secilin prej kuponёve do t'ju shfaqet njё kod, tё cilin duhet t'ja tregoni stafit tё Cineplexx, Adrion, Light Strike dhe Proper Pizza.
 • Kuponat nuk mund tё pёrdoren nё muajin pasardhёs.
 • Nёse aktivizoni njё paketё tjetёr 4-javore nё muajin pasardhёs, do tё merrni pёrsёri kupona tё rinj pёr t’u pёrdorur brenda afatit 28 ditё.