Krijo grupin tënd Vodafone Family me njerëzit më të dashur dhe përfito më shumë ulje dhe avantazhe.

Grupi Vodafone Family mund të përbëhet nga minimumi 2 anëtarë (krijuesi ose lideri dhe një anëtar tjetër) dhe maksimumi 5 anëtarë Vodafone Club. Vetëm njëri prej anëtërave, lideri , mund të menaxhojë komunikimin për të gjithë anëtarët e tjerë Vodafone Family duke aktivizuar një prej paketave 4-javore , Vodafone Club Basic , Vodafone Club Superior , Vodafone Club Extra , Vodafone Club Elite dhe Vodafone Giga Depo .

Krijimi i grupit Family dhe aktivizmi i paketave 4-javore bëhet nëpërmjet:

Përfitimet me Vodafone Family

  • Kursim: Deri në 1000 Lekë ULJE . Sa më shumë paketa aktivizohen në të njëjtën kohë aq më i lartë është kursimi për të gjithë anëtarët e familjes.

Shembull : Nëse grupi ka 5 anëtarë dhe secili prej tyre aktivizon një prejt paketave 4-javore Vodafone Club Basic , Vodafone Club Superior , Vodafone Club Extra , Vodafone Club Elite dhe Vodafone Giga Depo, secili anëtar i grupit përfiton 200 lekë zbritje.

  • Aktivizim automatik i paketave 4-javore për të gjithë pjesëtarët e grupit Vodafone Family.
  • Fleksibilitet për të zgjedhur paketën që i përshtatet më së miri secilit anëtar të Vodafone Family.
  • 500 MB Bonus për secilin anëtar me aktivizimin e paketave të preferuara. Ky bonus është i vlefshëm për 4 javë nga momenti i aktivizimit.
  • Shërbimi Secure Net FALAS për secilin anëtar të grupit tuaj Vodafone Family përgjatë gjithë kohëzgjatjes në grup. Nëpërmjet Secure Net ju mund keni lundrim të sigurtë në Internet, mbrojtje nga rreziqet online si dhe kontroll prindëror për fëmijët tuaj