Nëpërmjet këtij shërbimi Vodafone ju mundëson marrjen e informacionit të plotë për planin tuaj tarifor si edhe për ofertat më të fundit .

Rruga për të aksesuar shërbimin e kërkuar

  1. Telefono në  #123# dhe zgjidh kategorinë që dëshiron.
  2. Shtyp “Answer” dhe vendos numrin që i korrespondon shërbimit të kërkuar.
  3. Shtyp “OK”
  4. Brenda pak sekondash, ju do të merrni informacion për kategorinë e përzgjedhur.

Shërbimi Vodafone 123 ofrohet për të gjithë klientët Vodafone pa pagesë. Ju do të tarifoheni vetëm nëse do të përdorni një nga shërbimet me pagesë apo nëse aktivizoni ofertat Vodafone.