Vodafone First Class Service

Duke ju vlerësuar si klientin tonë First Class ne ju mundësojmë:

 1. Agjent të dedikuar 24/7
 2. Zgjidhje të menjëhershme duke plotësuar formën ose duke telefonuar në numrin  149
 3. Eliminim të letrave dhe shkresave

Jeni klient First Class?

agjent-i-dedikuar Agjent i dedikuar 24/7

Qëllimi ynë është t'ju përmirësojmë ekperiencën, duke ju vënë në dispozicion një agjent të dedikuar 24/7 .
 
 

zgjidhje-menjehershme Zgjidhje e menjëhershme

 
Plotësoni formën ose telefononi numrin 149 për të marrë zgjidhje në kohë reale për shërbimet mëposhtë:

 • Aktivizim i shërbimit roaming
 • Aktivizim i thirrjeve ndërkombëtare
 • Rivendosje të password të faturës elekronike (eBill )
 • Rivendosje të kodit për shërbiminin SOS Credit
 • Aktivizim i shërbimit të internetit
 • Provizionim/Deprovizionim të 4G
 • Bllokim i thirrjeve hyrëse/dalëse
 • Aktivizim i shërbimit të sekretarisë telefonike
 • Zëvendësim i numrit
 • Kërkesë për kodin PUK1/PUK 2
 • Ndryshim i numrit


  eleminim-letrash Eliminim i letrave

Gjithçka do të jetë më e thjeshtë dhe e lehtë, pa nevojën e letrave dhe shkresave

 

Nuk jeni regjistruar në First Class?
Ju mund të shkarkoni dhe plotësoni formën për t'u regjistruar në shërbimin First Class.
 
Pasi të keni plotësuar dhe firmosur formën, dërgojeni tek Account Manager-i juaj ose na kontaktoni në bidandcontract@vodafone.com.

Suport

 

Njoftim:
“Vodafone Albania njofton të gjithë debitorët, të cilët i përkasin periudhës Gusht 2001- Dhjetor 2016 , se në vijim të nënshkrimit të marrëveshjes për kalimin e detyrimeve të pashlyera ndaj Vodafone Albania tek Tranzit shpk, kalimi i këtyre detyrimeve shoqërohet edhe me informacionin dhe të dhënat personale të nevojshme të debitorëve. Për çdo pyetje apo paqartësi jeni të lutur të kontaktoni Vodafone Albania (149 nga numrat me kontratë Vodafone ose 140 nga numrat me parapagesë Vodafone) ose shoqërinë Tranzit shpk (në numrat e telefonit 044533808; 044533888; 042249136)”.