Si fillim sigurohuni që statusi i pajisjes të jetë Not Connected.
Tek toolbar klikoni mbi device, më pas klikoni mbi shenjën e antenës më poshte kur fusha duhet të marrë ngjyrë gri.
Klikoni mbi Bearer dhe mund të zgjidhni rrjetin që dëshironi.

A ju ndihmoi ky informacion?

Po
Jo