Ju mund të na dërgoni të dhënat mbi sistemin operativ të laptop-it tuaj në adresën ecaresupport.al@vodafone.com dhe ne do t’ju ndihmojmë me konfigurimin manual.
Sigurohuni që APN e Vodafone të jetë e vendosur vodafoneweb.

A ju ndihmoi ky informacion?

Po
Jo